torsdag 20 december 2018

God Jul och Gott Nytt År!

Oj vilken mysig avslutning på den här terminen vi haft! Idag har vi pysslat hela dagen med allt från Nissedörrar med stegar till pop-up kort och samiskt tunnbröd!

Vi vill önska alla en God Jul och ett Gott Nytt År och påminna om att nästa termin börjar den 8 januari kl. 7.45 och går enligt schemat.

Hälsningar Terése och Jennie
PS. Vi går på jullov nu och är tillbaka den 7 januari :)



"Everything is interesting, look closer!"  
Keri Smith

Image result for merry christmas minions gif

Datoravtal

Igår fick alla elever med sig ett kuvert med avtal som gäller de elevdatorer som kommer komma efter jul. Det är viktigt att vårdnadshavare tillsammans med sina barn läser igenom och förstår detta innan det eventuellt skrivs på. Avtalen behöver lämnas in så fort som möjligt i början på nästa läsår. Kom ihåg att skriva under och returnera båda exemplaren till skolan. Vid utlämning av digital enhet fyller skolan i enhetens serienr. på avtalet. Avtalet skickas därefter hem med eleven.
Obs. Båda vårdnadshavarna ska skriva under avtalet.

fredag 14 december 2018

Sista veckan för året

Dagarna går med en rasande fart och nästa vecka är sista veckan i skolan för det här året! Måndag till onsdag är det vanliga dagar, men på torsdag har vi pysseldag hela dagen som en skön avslutning på terminen - start- och sluttid är som vanligt 07.45-13.50.
Nästa termin börjar den 8 januari kl. 07.45.

Trevlig helg önskar Terése och Jennie!


tisdag 11 december 2018

Lucia i skolan

Hej,

Ber så hemskt mycket om ursäkt! Skolans lucia är i Sälenhallen (som andra år). Jag har blivit uppmärksammad på att fel infoblad har lagts in. Har ändrat nu... Och lagt in rätt info nedan.

Ursäkta misstaget, ibland går det för fort.


fredag 7 december 2018

Inlogg till elevspel

Hej,

Jag har fixat inloggningar till alla elever i klassen på elevspel.se och kan (och har) där koppla uppdrag i områden i matematik som respektive elev behöver öva extra på eller som vi jobbar med.

Vi kommer att jobba med Elevspelsuppdrag på matematiklektionerna, men tanken är att de även kan använda inloggningarna hemifrån och träna på olika områden inom matematiken.
Till exempel så har de just nu tilldelats uppdrag inom multiplikation och division samt digital klocka. Eftersom jag kan anpassa nivån på uppdrag och även val av uppdrag till olika elever så kan det se lite olika ut för olika elever.

Det var uppskattat och lustfyllt när vi i tisdags var in och jobbade med olika uppdrag. Kul!
Flera elever skrev ner sina inloggningsuppgifter och tog med dem hem så kanske ni redan hört om detta.

Trevlig helg!