torsdag 28 november 2019

Gamla och nya lärare och assistenter

Idag gjorde Fiffi sin sista dag hos oss. Fiffi har arbetat som assistent och resurs i vår klass. I och med det gjorde klassen en fin bild med allas namn på och där det stod att de kommer sakna henne. Detta hade de gjort helt på eget bevåg. Både Fiffi och vi övriga lärare blev ordentligt rörda över detta.

I och med att Fiffi slutade tar Anneli över fram tills jul, och klassen känner henne. Efter jul kommer det dock bli en ny tjej som heter Klara som tar över. Det ska bli spännande att träffa henne på det nya året.

Utöver det så kommer Anna att vara föräldraledig efter jul och vem som tar över efter henne vet vi inte riktigt ännu. Vi meddelar det så snart vi vet.

fredag 8 november 2019

Info ang vikarie

Nu äntligen finns en vikarie för Jennie Dahl som jobbar under hennes sjukskrivning. Den som undervisar era barn heter Monica Söderberg och kommer från Örebro.
Hon har arbetslivserfarenhet från grundskola och gymnasiet. Hon har jobbat som syv (studievägledare) och även med SFI (Svenska för Invandrare). Det har inte varit lätt att hitta en vikarie, men jag hoppas nu att det löst sig på bästa sätt.

Med vänlig hälsning Karin Flygar
Sälen 8/11-19

torsdag 7 november 2019

Samrådsmöte 13/11 kl. 18.00-19.00

Hej!


Inbjudan till samrådsmöte vid Sälens skola

Tid: onsdagen den 13 november kl 18.00-19.00
Plats: Konferensrummet Sälens skola, bredvid lärarnas arbetsrum Samrådsmötet är ett forum för information och samråd mellan skolan och vårdnadshavarna.

Endast frågor av allmän karaktär tas upp på mötena, inga enskilda elevärenden. Inför mötet kan du som vårdnadshavare kontakta representant för aktuell klass och meddela frågor/synpunkter som du vill framföra. Senast fredag den 8 november ska frågor ha inkommit till representanterna som sedan meddelar oss senast måndagen den 11 november. Därefter sammanställer vi en dagordning som skickas ut till samrådsrepresentanterna. Den representant som inte kan delta kallar sin suppleant.

Med vänlig hälsning
Karin Flygar Bitr. rektor 0280-187 50 karin.flygar@malung-salen.se

Samrådsrepresentanter läsåret 2019/2020
F-klass Moa Wedde, ordinarie och Sofia Kvist, suppleant
1:an Mikael Karlsson ordinarie och  Debbie Abrahamsson, suppleant
2:an Katarina Tors, ordinarie och Karolina Fjellborg, suppleant
3:an Anna Eriksson, ordinarie Ulrika Olsson, suppleant
4:an Stefan Törnberg, ordinarie Henrik Åkerlund, suppleant
5:an Anna Hållhans, ordinarie

tisdag 5 november 2019

Baddag


Bildresultat för badring"

Hej!

Hoppas alla elever haft ett skönt lov! Nu drar vi igång skolan igen och som vanligt händer det mycket saker! På tisdag den 12 november är det friluftsdag med bad på schemat. Vi kommer börja och sluta dagen vanlig tid, och kommer under dagen att åka till Experium för att träna simning och givetvis också leka i vattnet! Den här dagen kräver, förutombadkläder och handduk också matsäck att ta med. Vi kommer, liksom tidigare, att få använda Experiums personals matsal. Vill ni beställa ett mackpaket till ert barn behöver det göras så snart som möjligt, och senast på fredag den 8/11 till mig.

Vi hoppas på en härlig dag tillsammans. (för info så kommer inte jag, Terése, att vara med den dagen då jag är bortrest, istället kommer Mattias att vikariera för mig).