måndag 18 februari 2019

Längdskidåkning v.10-12

Alla idrottslektioner under vecka 10-12 kommer vara längdskidåkning. Det kan dock med kort varsel bli innelektion då vädret inte verkar vara med oss. Läs mer om info i text från Catta nedan. Vid ändringar brukar Catta lägga info på facebook i gruppen "Vi på Sälens skola" - gå gärna med där om ni inte redan gjort det. 

"I skrivande stund ser inte snöförhållandena så lysande ut, men jag hoppas på det bästa. Är det ingen snö på bron får eleverna bära sina skidor.

Längdåkningen kommer som vanligt ske på Olnispa, i år det två snälla pappor, Erik och Carl om kommer att fixa med spårdragningen.

Jag kommer att låna en del utrustningar från Kaisers som ställer upp med detta i varje år. Dock är det bra om alla som har eller har möjlighet låna längdgrejor tar med dessa så att det räcker åt alla. Givetvis är vi rädda om lånade grejor.

Utanför hallen finns skidställ, om ni vill lämna och hämta. Ett omklädningsrum upplåts för privata utrustningar och ett lånerum. Dessa blir låsta efter att vi åkt klart för dagen.

Klä er lagom varmt, underställ,vindkläder, mössa och vantar. Vi har ej obligatorisk dusch, vill man duscha får man åka över lite tidigare. Ta gärna med en vattenflaska, törsten brukar ibland vara stor."

Frågor: hjortisalen@gmail.com
Detta är Cattas privata mailadress, anledningen till att hon vill att ni kontaktar henne på den gällande frågor om längdskidåkningen är att hon lättare har tillgång att kolla den i sin egen mobil. 





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar