onsdag 3 juni 2020

Information om skolavslutningen

På torsdag är det så dags för skolavslutning. Som jag skrev tidigare får eleverna gärna baka något litet till den dagen. Det finns begränsad mängd med förvaring i kyl och frys, så det är att föredra om godsakerna kan vara framme och att dessa tas med på morgonen. Jag har nu sonderat och kommit fram till att det är ca. 16 st elever som säger att de vill baka. Det är frivilligt, så skulle man ända sig så är det inga problem. Som ni förstår är det viktigt att det är SMÅ godsaker som erbjuds, då det kommer bli väldigt mycket hur vi än vrider och vänder på det. Följande allergier finns att ta hänsyn till i klassen:

Laktos
Mjölkprotein
Frukt
Nötter
Ägg

Varje bakverk MÅSTE ha en lista med innehållsförteckning så att de som är allergiska ska kunna känna sig säkra på att det de äter är ok. 


I övrigt kommer vi den dagen att starta med Sommarkrysset som är en lek där eleverna går med sina fadderbarn - det här har de gjort förrut. Innan lunch samlas vi klassrummet för lite gemensamma aktiviteter. Lunchen är vanlig tid. Klockan 12.00 är det en liten show för skolans elever och efter det slutar vi i klassrummet. Dagen slutar vanlig tid, alltså kl. 13.50. 







Inga kommentarer:

Skicka en kommentar